Zo kan het dus ook‼️

Verslag Full Speed A1 – WIK A1 0-5

Wat heb ik vandaag weer een heerlijke pot voetbal gezien, daar wordt ik dus vrolijk van.

Na de deceptie van vorige week waar een groot gedeelte er met de pet naar gooide was het vandaag gewoon bij vlagen spectaculair om te zijn.

De ene combinatie was nog mooier en beter verzorgd als de andere wat resulteerde in een paar fantastische doelpunten. Doelpuntenmakers waren Danny, Nicky, Nicky, Ian en Steven maar ook verdedigend stond het goed onder leiding van Boni en weer een sleurende en hard werkende Mitchel en een paar sublieme reddingen van Rico die een goed gevoel overhield aan de “clean sheet”

Al met al een genot om te zien?.

Hou dit vol en we gaan langzaam verder bouwen.

Ook werd ik na de wedstrijd twee keer gefeliciteerd door de schreidsrechter, een keer met de overwinning en een keer met mijn sportieve ploeg die ik prima onder controle had.

Daar wordt ik nou pas echt vrolijk van ?

 

Een trotse trainert

Leave a Reply