WIK VETERANENTOERNOOI IN HET TEKEN VAN DJ BOBO

De derde helft is voor velen de belangrijkste helft van het amateurvoetbal.

De Haagse volksclub WIK doet er van alles aan om oude tijden in ere te houden, waar na de wedstrijden van het vlaggenschip mensen moeite hadden om de kantine in te komen, waar gezelligheid net zo belangrijk is als prestatie, waar mensen voor elkaar klaar staan, waar een feestje niet uit de weg gegaan wordt, waar de mond groot maar het hart klein en van goud is.

Op zondagen is er bij WIK vaak live muziek, ‘een zangertje’ in de volksmond. Dit staatvaak garant voor een zeer gezellige namiddag, het gevoel dat vroeger zo gewoon was. Iemand die daar veel aan bijgedragen heeft is DJ Bobo, alias Willem de Jong. Zijn onvermoeibare kennis van het Nederlandse lied, al dan niet zelf gezongen, heeft menig kroeg en kantine laten swingen. Helaas laat de gezondheid van Willem de laatste tijd te wensen over. Willem is gebonden aan een rolstoel, afhankelijk van externe beademing en kan niet goed meer praten. Willem is echter wel helder van geest en houdt de wereld via onder andere social media goed in de gaten.

Om Willem een hart onder de riem te steken wil de voetbalvereniging WIK uit het mooie Haagse Zuiderpark (tweede gedeelte) het veteranentoernooi in het teken stellen van DJ Bobo om hem en zijn gezin een prachtige dag te bieden. Tot nu toe hebben WIK 7, WIK VE1 & VE2, ODB, Quick Steps Scheveningen, SVH, Naaldwijk, SVV en Celeritas als ploegen hun medewerking toegezegd. Ook hebben veel collega’s van WIllem hun medewerking toegezegd om de dag muziekaal te omlijsten zoals Side Kick, Leo Twin, Mike Peterson, Ricardo Smit, Henna Grunholz, Hans de Bruin en Peter de la Haye. Ook willen wij die dag geld inzamelen voor Willem om de nodige medische behandelingen te bekostigen en hem in staat te stellen te kunnen revalideren in zijn geliefde Portugal. U kunt nu al doneren op rekeningnummer NL09INGB0005539140 tnv Michel Groen ovv DJ Bobo. Wij hopen op uw (financiele) steun en uw komst op zondag 10 juni op ons veteranentoernooi.

Tot ziens!