Verslag WIK E1 25-03-2017

Op deze mooie zaterdag ochtend, zonder zelf een wedstrijd te hebben bedacht ik me om maar eens bij de jo11-1 te gaan kijken.
We hebben al een aantal keren samen getraind, dus ik was benieuwd hoe jullie het zouden doen, dit omdat ik helaas nog geen volledige wedstrijd van jullie gezien hebt doordat we vaak rond dezelfde tijd spelen.
Dus vroeg mijn bedje uit, om 06:15 uur, want ik kon door de spanning niet meer slapen,heerlijk gedouched en op tijd naar DHC.
Na de warming-up dan eindelijk de wedstrijd. Jongens wat begonnen jullie goed, voor men het langs de kant wist stonden jullie al met 0-1 voor. Zeker de eerste 10/12 minuten speelden jullie heel sterk. Jullie hadden het betere van het spel en zeker ook een groot veld overwicht. Hierna zaktje jullie iets weg en gaven jullie iets teveel ruimte weg op het middenveld, waardoor DHC iets beter in hun spel kwamen, Des al nietemin liepen jullie uit naar een verdiende 0-3 voorsprong. Dan de rust en even een praatje van de trainer. de tweede helft begon wederom goed, echter op de een of andere manier gaven jullie toch nog net iets teveel ruimte weg vooral op het middenveld en bij bal verlies lieten jullie het op sommige momenten even afweten, gelukkig hebben jullie een hele goede en betrouwbare verdediging en keeper die als het dan zelden gevaarlijk werd het probleemloos oploste.Dat het uiteindelijk 1-4 werd in jullie voordeel valt niets op af te dwingenen was meer dan terecht. Boys als ik jullie een tip mag geven, blijf altijd zorgen dat jullie middenveld bezet blijft en vooral belangrijk knok terug bij balverlies. Speel de bal op sommige momenten nog net iets sneller af en jullie wandelen over de tegenstanders heen. Ik heb een hele leuke pot voetbal gezien en heb me zeer vermaakt, geen seconde spijt gehad dat ik ben wezen kijken, want bij vlagen zag ik heel goed samenspel met hele mooie combinaties en mooie doelpunten.
Boys in een woord het was geweldig.

Leave a Reply