Verslag 28-01-2017

Verslag van JO15-1: Naar lang uitkijken naar de wedstrijd van vandaag was het dan eindelijk zo ver vanochtend om 9 uur moesten we voetballen, tegen velo op het moment dat de wedstrijd begon stond velo op de 1e plaats en wij op de 3e met 1 wedstrijd minder gespeeld, met de gedachten dat we uit verloren hadden wisten we dat het niet heel makkelijk zou worden, nou daar gaan we!
Vanaf de aftrap gingen we gelijk opzoek naar de aanval, maar velo wist goed stand te houden achterin en dit volgte de eerste 15 minuten niet tot hele grote kansen voor beide ploegen, waar wij achterin uitstekend stonde door een zeer goed spelende Brayley America kwam velo er maar niet doorheen en toen volgde er een aantal kansen voor ons door een aantal mooie combinaties was het Ali Ozcan die het eerste schot loste, helaas in de handen van de keeper maar we bleven door drukken ook al kwam niet elke bal aan en leiden tot irritaties was het wachten op die ene bal die wel goed zou vallen en daar was los gekomen van zijn man en schoot hard tegen de paal, helaas weer geen goal toen was het velo met een razendsnelle counter maar gelukkig was onze keeper niet inslaap gevallen en hij verwerkte de bal prima, en dan eindelijk na zo”n 25 minuten was dat de 1-0 waarna Mateo eerst op de keeper schoot kreeg hij daarna de rebound en deze ging er wel in! Tot rust waren er niet veel grote kansen meer.
Dan denk je laten we lekker zo doorgaan na de rust maar kort nadat we begonnen aan de 2e helft lag de 1-1 erin en toen leek het even alsof  de kopjes gingen hangen maar niks van waar! Brayley gaf een uitstekende pass op Mateo die direct 1 op 1 kwam en tja die kansen moet je hem niet geven!! 2-1 kort hierna precies zo’n zelfde bal van Brayley op Mateo en jahoor 3-1 velo leek het hierna weer even spannend te maken door de 3-2 binnen te schieten maar ook hierna hielden we stand, we maakte de 4-2 uit een corner die Svendrik Felies nam de bal eindigde bij Mateo die de rust bewaarde aflegte op Brayley en jahoor daar was die dan. 5-2 hierna ging velo alles op niets spelen en wij verpruste heeelveeeeel kansen, Brayley ging  de laatste paar minuten de spits in en schoot op de keeper waarna Surjonic DH de bal binnen tikte, en ja.. dan de mooiste goal van de dag.. Onur Günal schoot van zo”n 35meter uit de stuit vol richting de kruising net tusse de paal en lat in ongeloofelijk!!! 6-2.

Man van de wedstrijd is voor mij Ali,  je hebt je suf gelopen  hard gewerkt en heerlijk gevoetbalt , dat laatste geldt natuurlijk voor  jullie allemaal…

Leave a Reply