Joop Hoogerheijde aangesteld als nieuwe 2e trainer van WIK

Joop Hoogerheijde is komend seizoen de nieuwe 2e trainer van WIK. De 41-jarige Hoogerheijde was voor het bestuur de ideale kandidaat om de huidige 2e trainer Marco van Delden op te volgen. Hoogerheijde speelt dit seizoen nog in WIK 2, uitkomend in de res.1e klasse KNVB. Marco van Delden blijft betrokken bij de club en gaat volgend seizoen bij de veteranen voetballen. Het bestuur bedankt Marco voor zijn bewezen diensten.

Joop Hoogerheijde heeft een rijk voetbalverleden. Hij kwam uit voor de jeugd van Paraat en ADO Den Haag. Als voetballer is Joop actief geweest bij RVC zat.1, Rijswijk zon.1, Oranjeplein zon.1 en Hoekpolder zon.1. Bij die laatste club was Joop ook als assistent trainer actief.

Het bestuur is zeer verheugd met het aanstellen van Joop Hoogerheijde als 2e trainer. Met zijn voetbalervaring en beleving kan Joop bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de jeugdige selectie van WIK en voortborduren op de ingeslagen koers van verzorgd en attractief voetbal. Daarnaast past Joop Hoogerheijde ook prima als persoon binnen de club. Zowel WIK als Hoogerheijde verheugen zich op de toekomstige samenwerking. Hoogerheijde tekent een contract voor één jaar, met de intentie langer met elkaar door te gaan.